Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Over ons

Tweewielerhuis De Wolf, nu beter bekend als De Wolf fietsen heeft zijn deuren geopend in 1916.
De grondlegger van de onderneming, ‘Opa’ Anton de Wolf, is ooit begonnen met een stalhouderij met paarden en koetsen op het Noordeinde. Later kwam hij op het Oosteinde 215 terecht, de locatie waar De Wolf fietsen nog altijd gevestigd is. Anton ging hier handel drijven in huishoudelijke artikelen, zoals gieters, potten en pannen; en later kachels en haarden met toebehoren als kachelpijpen en mica kachelraampjes. Antons zoon Koos De Wolf is hiermee verder gegaan. Hij wist de zaak uit te bouwen tot een voorloper van de wit- en bruingoedzaak: er werden wasmachines verkocht, naaimachines, radio’s en televisies - en ook fietsen!

Etalage als blikvanger
In 1967 is Oosteinde 217 erbij gebouwd en is de winkel uitgebreid. De derde generatie in de vorm van Koos’ dochter Jacqueline diende zich aan. Ze ging als verkoopster in de winkel helpen en ontfermde zich over de etalage, die ieder seizoen een nieuw thema kreeg en een ware blikvanger werd. Jacqueline’s toenmalige echtgenoot Fred kwam ook in de winkel werken in de jaren 1980 en 1990. Hij hield zich bezig met de verkoop van fietsen en heeft zodoende de basis gelegd voor de huidige fietsenwinkel, waar men fietsen en alle toebehoren zoals onderdelen, accessoires en fietskleding kan aanschaffen. Na de overname op 1 april 2002 door Jordy en Ingrid is De Wolf fieten zich steeds verder gaan specialiseren tot de winkel die service en kwalitiet hoog in het vaandel heeft staan. 

Groot fietsliefhebbers
Bij De Wolf Fietsen kan men terecht voor de aanschaf, reparatie,onderhoud en advies van alle soorten fietsen, van een kinderfiets tot een elektrische fiets, en van een mountainbike tot een racefiets. Het team van De Wolf fietsen probeert mee te denken en te adviseren om zo snel mogelijk de fietsen op weg te helpen.
Wie ’s ochtends een fiets brengt voor reparatie of onderhoud, kan deze meestal diezelfde middag alweer komen oppikken in de werkplaats bij de winkel.