Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Retourneren

RETOURNEREN

Online aanschaf

14 DAGEN BEDENKTERMIJN

Toch niet tevreden met je aankoop? Bij De Wolf fietsen heb je het recht je bestelling na ontvangst binnen 14 dagen zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na de annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. enkel de kosten voor retour van je thuis naar de winkel zijn voor eigen rekening. De kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroeppingsrecht is het wel van belang dat het product compleet is en in de originele verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Beschadigde artikelen of producten met montage of gebruikssporen kunnen we helaas niet retour nemen. Heb je een bundel aangeschaft, bijvoorbeeld een wielset met gratis banden, dan dien je de hele bundel aan ons te retourneren. Kleding kan worden geretourneerd, maar in verband met hygiëne kunnen wij geen kleding retour nemen die sporen van gebruik hebben. Gewassen kleding kunnen we dus niet retour nemen. Indien je je hele bestelling naar ons terugstuurt, krijg je eventuele verzendkosten die bij aankoop berekend zijn wel gewoon terug gestort op je rekening binnen 14 dagen, je ontvangt hier ook een mail van. De retourkosten zal je zelf moeten betalen. Twijfel je of jouw product nog geretourneerd kan worden? Neem dan eerst even contact met ons op via het Contactformulier

UITGESLOTEN VAN DE 14 DAGEN BEDENKTERMIJN ZIJN PRODUCTEN:

 • die op naam zijn gesteld in het register van het RDW;
 • die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
 • die snel kunnen bederven of verouderen;
 • voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de verzegeling is verbroken;
 • die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden. Hieronder vallen onder andere producten die in verband met gezondheidsbescherming of hygiëne niet retour genomen kunnen worden;
 • die geheel naar je wens speciaal voor je zijn samengesteld;

RUILEN

We hebben bij De Wolf fietsen er voor gekozen om geen gebruik te maken van ruilen. We vinden namelijk dat een ruilprocedure voor zowel de klant als voor ons vaak een onnodig en omslachtig proces is.

Wil je de schoenen toch liever een maatje groter, of vind je bij nader inzien een groen shirt toch mooier dan een rode? Retourneer dan het oude product via onze retourprocedure en plaats via onze site vervolgens een nieuwe bestelling voor het juiste product. Het openstaande bedrag van uw retourzending wordt na ontvangst gewoon op uw bankrekening teruggestort. De retourkosten zul je wel zelf moeten betalen.

Op deze manier heb je razendsnel het gewenste product in huis en hoef je niet te wachten tot wij het product hebben omgeruild.

RETOURPROCEDURE

Voordat je de product(en) retourneert, is het belangrijk dat je ons eerst op de hoogte stelt via het Contactformulier. Op deze manier zijn wij direct op de hoogte van je retouraanvraag en kunnen wij je retour sneller afhandelen.

N.B. Producten die in onze winkel zijn gekocht, kunnen alleen in de winkel worden geretourneerd!
 

RETOURNEREN VAN ONDERDELEN EN ACCESSOIRES VIA DE POST

 1. Vul het Contactformulier in en vermeld hier dat het om een retourzeding gaat. Indien de bedenktermijn van 14 dagen is verstreken, is het niet meer mogelijk een product te retourneren.
 2. Vermeld welk product je wilt retourneren, en geef de reden voor retour aan.
 3. Stuur de producten (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking retour.
 4. Vermeld dan het factuurnummer op een bijgevoegd briefje.
 5. Verpak de producten zorgvuldig in een stevige doos. Gebruik in ieder geval nooit alleen de originele verpakking van het product!
 6. Frankeer het pakket voldoende. Onvoldoende gefrankeerde pakketten kunnen we helaas niet aannemen. We raden aan om je pakket verzekerd en aangetekend te verzenden.
U kunt het pakket opsturen naar:

De Wolf fietsen
Afdeling: Retouren
Oosteinde 215-217
2611 VE Delft


Zodra we je pakket hebben ontvangen, zullen we het product beoordelen en een creditfactuur aanmaken. Het retour te ontvangen bedrag wordt zo snel mogelijk (maar uiterlijk binnen 7 dagen) overgeboekt op je bankrekening.

Vragen over je retourzending kun je sturen via het Contactformulier

KOSTEN

De portokosten voor het retourneren van producten zijn doorgaans voor eigen rekening. Voor pakketten geldt het lokale tarief van PostNL. In de meeste gevallen is dit 6,95. Klik hier voor de tarieven van PostNL Als je een volledige bestelling retourneert, ontvang je het volledige factuurbedrag retour. Indien je niet de volledige bestelling retourneert ontvang je alleen het factuurbedrag van het geretourneerde product retour. 
 

Winkel aanschaf

Aankopen die in onze winkel zijn gedaan kunnen ten alle tijde binnen 14 dagen worden geretourneerd, indien het product nog voorzien is van de originele verpakking. Vergeet daarbij niet de kassabon mee te nemen.

UITGESLOTEN VAN DE 14 DAGEN RETOURTERMIJN ZIJN PRODUCTEN:

 • die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
 • die rijklaar afgemonteerd en/of afgesteld geleverd zijn;
 • die op naam zijn gesteld in het register van het RDW;
 • die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
 • die snel kunnen bederven of verouderen;
 • voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de verzegeling is verbroken.
 • die door hun aard niet kunnen worden retour genomen. Hieronder vallen onder andere producten die in verband met gezondheidsbescherming of hygiëne niet retour genomen kunnen worden;