Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Welkom bij De Wolf Fietsen!

De fietsenwinkel in Delft, De Wolf Fietsen (voorheen Tweewielerhuis De Wolf) is al jaren een begrip in Delft en omstreken, gevestigd in het schitterende centrum van Delft.
Wij staan vooral bekend om onze bijzonder hoge kwaliteit, passend advies en uitstekende service.

Op onze website vind je het actuele overzicht van alle nieuwe en tweedehands (occasion) fietsen, electrische fietsen, sportfietsen maar ook stadsfietsen vind je bij ons in de winkel.
aarnaast bieden wij je extra diensten, het repareren en onderhouden van je fiets, het (online) afsluiten van een fietsverzekering, schade vaststellen en afhandelen via de verzekering, of het bestellen van een nieuwe fietssleutel, wij helpen je graag.

Ook bieden wij de mogelijkeid om online producten te bestellen in de webshop van De Wolf fietsen, heb je even geen tijd om langs te komen dan bestel je het gewoon online en word het zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd, er is ook de mogelijkheid om je bestelling klaar te laten leggen in de winkel, zodat je in een filtsbezoek deze kunt afhalen, wel zo gemakkelijk toch..

Wij proberen ons assortiment zoveel mogelijk te continueren echter staat nooit alles vermeld op onze website en webshop, heb je vragen stel ze gerust wellicht dat we je kunnen helpen!

 

Adresgegevens

De Wolf Fietsen
Oosteinde 215 - 217
2611VE Delft, Zuid-Holland
Telefoonnummer: 015-2126350

 

 

 

De Wolf fietsen met zomer vakantie

De Wolf fietsen is met vakantie en geheel gesloten van 23 juni t/m 8 juli.
Vanaf dinsdag 9 juli zijn wij weer open en staan dan weer graag voor u klaar.

Meer nieuws